Nieuwe teaser vierde seizoen van 'True Detective' met Jodie Foster

zaterdag 30 september 2023
Foto: © Streamz 2023

Het vierde seizoen van de gelauwerde misdaadserie 'True Detective' heeft met tweevoudige Oscarwinnaar Jodie Foster een ijzersterke hoofdrolspeelster.

Het verhaal speelt zich af in het bevroren Alaska, waar Foster's personage en haar collega een seriemoordenaar moeten vinden in een barre streek zonder zonlicht.Wanneer de lange winternacht valt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station besturen spoorloos. Om de zaak op te lossen zullen rechercheurs Liz Danvers (Foster) en Evangeline Navarro (Reis) de duisternis moeten confronteren die ze in zichzelf dragen, en zich moeten verdiepen in de spookachtige waarheden die begraven liggen onder het eeuwige ijs.

Naast Jodie Foster en Kali Reis zien we ook rollen voor Finn Bennett en Fiona Shaw. Issa López was aan boord als showrunner, schrijver en regisseur van alle afleveringen. Vanaf 15 januari 2024 wekelijks te zien op Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje' (RTL 4)

De drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde.

'Het Perfecte Plaatje', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers