Nieuwe theatershow van 'Nachtwacht' beleeft spannende première!

zaterdag 1 oktober 2022
Foto: © Studio 100 2022

Zaterdagmiddag ging de nieuwe theatershow van 'Nachtwacht', 'Het Donkere Spiegelbeeld', in première. Niemand minder dan Kürt Rogiers maakt zijn opwachting in deze nieuwe voorstelling. De spanning in de zaal liep alvast hoog op!

De nieuwe show tourt de komende weken doorheen Vlaanderen en Nederland.


Na twee zeer succesvolle theatershows, staat 'Nachtwacht' terug in het theater met hun nieuwe show! Er wordt opnieuw een razend spannende strijd uitgevochten tussen de 'Nachtwacht' en de onderwereld… Deze keer strijden ze zelfs tegen hun eigen spiegelbeeld. De show trekt opnieuw door heel Vlaanderen. Je kan de Nachtwacht de komende weken bewonderen in Gent, De Panne, Oostende, Hasselt & Antwerpen. De 'Nachtwacht'-show trekt ook voor het eerst naar Nederland.

Kürt Rogiers: 'Het is een grote eer om een tijdje te mogen vertoeven in de magische wereld van de 'Nachtwacht'. Het is een fantastische rol en het podium met de 'Nachtwacht' mogen delen is echt een heel leuke ervaring!'

Verhaal
Vlad, Keelin, Wilko en Vega mogen in het kledingatelier van de Hoge Raad een nieuwe outfit gaan kiezen omdat hun oude bijna is versleten. Kleermaker Zorax laat hen kiezen uit honderden verschillende kostuums.

Vlad merkt in het atelier een zonnebril op waarmee je gedachten kan lezen. Wilko is meteen verliefd op de stoere wolvenklauw die er ligt. En Keelin voelt wel iets voor de vleugels die er hangen. Ze wil er heel graag mee vliegen. Maar de voorwerpen blijken niet te koop. Je kan ze enkel ruilen voor iets heel persoonlijks. Wilko geeft een van zijn wolventanden aan Zorax, Keelin een lok van haar elfenhaar en Vlad een druppel bloed.

Maar vanaf dan gebeuren er vreemde dingen. Wilko, Vlad en Keelin ontdekken dat er dubbelgangers van hen rondlopen. Maar wat voert de valse Nachtwacht in het schild? Het komt tot een helse strijd tussen de goede en de slechte Nachtwacht. Maar wie zal winnen? 

De nieuwe show van 'Nachtwacht', Het Donkere Spiegelbeeld, is vanaf nu te zien in een theater bij jou in de buurt.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers