Ontdek alle programma's van VTM 2!

donderdag 20 augustus 2020

Hoe voelt het om op je 20ste meer te verdienen dan je beide ouders samen? Jonge Wolven volgt inspirerende jonge ondernemers in 'work hard, play hard'-modus.

Waar komt hun ambitie vandaan? En wat hebben ze daarvoor over? Deze jonge elite maakt het verschil, geeft nooit op, mikt steeds hoger, ruikt kansen, maakt geld en realiseert dromen.


'Jonge Wolven' - vanaf maandag 31 augustus om 20.35 uur.

'Lady Truckers' - vanaf dinsdag 1 september om 21.40 uur
Ons land telt 57.000 truckchauffeurs, waarvan amper 750 vrouwen. 'Lady Truckers' volgt vrouwelijke truckchauffeurs tijdens hun dagelijkse ritten met zware trucks. Ze vertellen over hun bijzondere job, over het leven onderweg, het respect dat ze krijgen en het vrouw-zijn in een mannenwereld. Want één ding is zeker: hun vrouwelijkheid verliezen ze nooit.

'Vanity Plates' - vanaf donderdag 3 september om 20.35 uur
In België rijden bijna 40.000 bestuurders met een unieke, gepersonaliseerde nummerplaat rond. Op autostrades, in parkings, op landweggetjes en kruispunten: ze springen meteen in het oog. Wie zijn de bijzondere mensen achter deze bijzondere nummerplaten? Wat drijft hen om hun nummerplaat te personaliseren? Creativiteit, ijdelheid of nog iets anders?

'Latem Leven' - later dit najaar
In het pittoreske Sint-Martens-Latem wonen volgens de statistieken de rijkste inwoners van België. 'Latem Leven' volgt een aantal mensen die er wonen en/of werken, met elk hun uiteenlopende bezigheden, dromen en verlangens. Onder andere model Valerie De Booser, tabakshandelaar Patrick Goossens, schrijver Oscar van den Boogaard, schoenenontwerpster Virginie Morobé en ex-voetballer en ondernemer David Damman en de kleurrijke Boxy-broers geven een inkijk in hun leven.

'Ik Vertrek' - later dit najaar
Wat gebeurt er als je samen met je gezin naar het buitenland vertrekt om daar een nieuw leven én een nieuwe onderneming op te starten? Die ups en downs worden gevolgd in de Vlaamse versie van 'Ik Vertrek'. Van bij de eerste voorbereidingen in België en het afscheid van familie tot de aankomst in een vreemd land, de stress voor de opening van hun zaak, de taalproblemen en de lokale gewoonten. Eén ding staat vast: naar het buitenland verkassen gebeurt niet zonder slag of stoot.

LEES OOK: Maak kennis met de nieuwe VTM-programma's

Nieuwe zenderposities VTM 2, VTM 3 en VTM 4 vanaf 31 augustus
De nieuwe VTM-zenders vervangen de huidige zenders Q2, Vitaya en CAZ en zijn op deze EPG-posities te vinden:

VTM 2: 5 (Telenet, Orange en TV Vlaanderen), 6 (Proximus)
VTM 3: 7 (Telenet, Orange, Proximus, TV Vlaanderen)
VTM 4: 9 (Telenet), 8 (Proximus, Orange, TV Vlaanderen)

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
14 nieuwe programma's dit najaar bij VTM
Maak kennis met de nieuwe VTM-programma's
5 Vlaamse programma's zorgen voor pittige reality bij VTM 2
Persbericht VTM 2

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

VVD Tweede Kamerlid en oud-staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Eric van der Burg (1965) wil praten over verantwoordelijkheid nemen, leiderschap en positief naar de toekomst kijken. Hij wil rolmodellen en leiders laten zien die daartoe inspireren. De 'linkse eigenzinnige' VVD'er moest in de zomer van 2024 zijn asielportefeuille opgeven en neemt weer plaats in de Tweede Kamer.

'VPRO Zomergasten', om 20.20 uur op NPO 2.

Dossiers