Ontdek de eerste beelden uit 'Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home'

dinsdag 18 augustus 2020

De moeder aller datingprogramma's is terug: vanaf maandag 31 augustus om 20.35 uur gaan 6 boeren samen met Dina Tersago en An Lemmens op zoek naar de liefde in 'Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home'.

Paardenverzorgster Veerle (29), akkerbouwer en varkensboer Bart (28), perenkweker David (36), pluimveeboer Frits (23), loonwerker en koeienboer (25) Tristan en paardenpensionhouder en akkerbouwer Dries (31), allen gaan ze op zoek naar de ware liefde.


Veerle en Tristan openen de jacht op een toffe man, David, Frits, Dries en Bart dromen van de vrouw van hun leven. Voor het eerst lezen de boeren uit dit nieuwe seizoen van de 'Boer zkt Vrouw'-reeks hun brieven zonder de hulp van vrienden of familie.


Maar ze staan er niet alleen voor: Veerle, Bart, David, Frits, Tristan en Dries mogen hun post en de leuke video’s die VTM mocht ontvangen, samen bekijken én becommentariëren. Er staat veel op het spel, want de vijf kandidaten die het meest in de smaak vallen, mogen meteen blijven logeren op de boerderij. De jacht op de harten van de boeren is geopend!

'Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home', vanaf maandag 31 augustus om 20.35 uur bij VTM.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers