Ontdek op Halloween wie de meest koelbloedige BV's zijn in de finale van 'Don't Scream'

zondag 30 oktober 2022
Foto: © Streamz 2022

Vier weken lang streden 12 bekende duo's voor de titel van het meest koelbloedige BV-paar, onder het toeziende oog van comedian en horror-fan William Boeva.

In het meest bloedstollende spel waaraan ze ooit al deelnamen, moesten de BV's zien te bewijzen dat ze het hoofd koel konden houden. Elke aflevering namen twee nieuwe duo's het tegen elkaar op in een door William ingericht spookhuis. Er was maar één spelregel: wie het meeste gilt, verliest. Vanuit zijn controlekamer turft William nauwgezet elke gil, klein of groot. Maandag 31 oktober nemen Sam en Shania Gooris het in de finale op tegen Nina Derwael en Nora Gharib.In 'Don't Scream' worden verschillende bekende duo's telkens op een andere verlaten plek gedropt, die door mastermind en evil genius William zelf is ingericht als een gethematiseerde horror maze. William houdt vanuit zijn controlekamer de kandidaten in het vizier en turft nauwgezet elke gil, groot of klein. Wie het meeste gilt, verliest het spel.

Nina Derwael en Nora Gharib wisten het hoofd koel te houden in de laatste aflevering die sinds deze week te bekijken is op Streamz. Ze bewezen zich daarbij alvast koelbloediger dan zus-broer duo Marie en Viktor Verhulst, maar zijn ze ook opgewassen tegen vader en dochter Gooris? Sam en Shania namen het in de derde aflevering op tegen bff's Jamie-Lee Six en Elodia Gabias op een verlaten kerkhof. Sam en vooral Shania bewezen toen al dat ze stalen zenuwen hebben.

In de finale worden de twee meest onverschrokken duo's tot nu toe uitgenodigd in een verlaten kasteel voor een waar feestmaal. Niet zomaar een feest natuurlijk, William Boeva en zijn leger aan zombies halen een laatste keer alles uit de kast om er één grote verschrikking van te maken voor de kanidaten. Wie het minst gilt en zo de trofee in de wacht sleept? Dat ontdek je maandag 31 oktober op Streamz.

'Don’t Scream' is een productie van Streamz en All3Media Belgium. De finale aflevering zal vanaf 31 oktober 2022 exclusief te zien zijn op Streamz.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers