Opnames kerstspecial 'F.C. De Kampioenen' gestart

zaterdag 14 november 2020

Vrijdag zijn de opnames gestart voor de kerstspecial van 'F.C. De Kampioenen'. En dat is iets waar heel Vlaanderen reikhalzend naar uitkijkt. De éénmalige nieuwe aflevering wordt een eerbetoon aan Johny 'Xavier' Voners die eerder dit jaar overleed.

Het oorspronkelijke plan was om de dertigste verjaardag van 'F.C. De Kampioenen' te vieren met acht nieuwe afleveringen. Maar toen overleed de 74-jarige Johny Voners dit voorjaar aan de gevolgen van kanker. En dus was het onzeker of er überhaupt nog iets nieuws van de populairste voetbalploeg van het land zou gemaakt worden.


LEES OOK: Jaak Van Assche praat over toekomst 'F.C. De Kampioenen'

Een nieuwe reeks zag de cast alvast niet zitten. Toen rijpte het plan om een kerstspecial te maken, een eenmalige aflevering van 'F.C. De Kampioenen' als ultiem eerbetoon aan Johny Voners. An Swartenbroex (Bieke) schreef het scenario. En donderdag liet ze op haar Instagram Stories weten dat de opnames vrijdag zouden beginnen.

LEES OOK: Acteur Johny Voners (74) overleden

De special van 'F.C. De Kampioenen' is in de eindejaarsperiode te zien op Eén.


Lees ook:
Jaak Van Assche praat over toekomst 'F.C. De Kampioenen'
Acteur Johny Voners (74) overleden

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers