Opnames 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' hervat: pop-ups openen binnenkort de deuren

vrijdag 31 juli 2020

Vier hobbykokduo's staan aan de start van het avontuur van hun leven. Op zondag 9 augustus openen ze de deuren van hun eigen restaurant. De opnames van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' zijn intussen hervat, nadat ze door de coronamaatregelen in april werden stilgelegd.

Binnenkort ontvangen de restaurants hun allereerste klanten, geheel volgens de huidige coronamaatregelen. Die klanten beslissen bovendien mee wie de winnaar wordt van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'. Wie kans wil maken op een gratis diner in één van de pop-ups en zo mee wil bepalen welk duo 50.000 euro opstrijkt, kan zich inschrijven via vtm.be.


LEES OOK: Er komt tóch een restaurantfase in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

Restaurants openen coronaproof op 4 niet-alledaagse locaties
De 4 finalisten van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' openen hun pop-uprestaurant op een niet-alledaagse locatie en koken er voor het eerst voor echte restaurantgasten. De tweeling Deborah en Jasmina baten hun pop-up uit in de Oude Vismijn in Oostende. Vriendinnen Mira en Anne-Sophie vatten post in een voormalige elektriciteitssite in Aalst. In Mechelen nemen partners Lorenzo en Ayse hun intrek in een klooster. Papa Pino en dochter Claudia halen de Italiaanse keuken boven in een oude brandweerkazerne in Hasselt.

Bij de opening van de restaurants worden de huidige coronamaatregelen nauwlettend opgevolgd. Zo wordt er gewerkt met tafels per bubbel van 2 of 4 personen en op voldoende afstand van elkaar, is er handgel voorzien en wordt er een mondmasker gedragen door wie niet aan tafel zit.

De restaurants openen op 9 augustus voor het eerst hun deuren en zullen nadien op enkele specifieke tijdstippen geopend zijn voor een select aantal gasten, in functie van de geplande opnames. Alle tafeltjes zijn uitsluitend te winnen via vtm.be. De uitzendingen van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' zijn dit najaar bij VTM te zien.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Er komt tóch een restaurantfase in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers