Opnieuw extra Studio 100 Rewind Party in Sportpaleis!

donderdag 17 juni 2021

Naar aanleiding van zijn 25 jarig bestaan kondigde Studio 100 vorige week de Rewind Party in het Sportpaleis aan. Er heerst een ware stormloop op de tickets en daarom kondigde Studio 100 gisteren een tweede Rewind Party aan. Maar ook dat feestje is ondertussen helemaal uitverkocht.

Daarom besliste Studio 100 om nog een derde en laatste keer het Sportpaleis te laten vollopen voor een stevig feestje! De derde extra show zal plaatsvinden op 3 december.


De Studio 100 Rewind Party is een DJ-party voor Studio 100 fans van het eerste uur mét een uniek optreden van Spring. Het was Jelle Cleymans van de jeugdserie 'Spring' die het evenement woensdag vol enthousiasme aankondigde. Dat enthousiasme vertaalde zich meteen in een rush op de tickets voor eerste twee nostalgische partys in het Antwerpse Sportpaleis. Daar wordt dus nu ook een derde feestje aan toegevoegd.

De derde Rewind Party van Studio 100 zal plaatsvinden op vrijdag 3 december 2021.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers