Orange verdubbelt aantal beschikbare zenders op zijn TV-app

maandag 20 mei 2019

Orange Belgium voegt meer dan 20 zenders toe aan zijn Orange TV-app, zowel in het Franstalige als Nederlandstalige pakket. In totaal kunnen onze klanten nu meer dan 40 zenders ontvangen op hun Orange TV-app.

Vandaag voegt Orange 20 nieuwe kwaliteitszenders toe aan het bestaande aanbod, waaronder de drie kanalen van Eleven Sports en National Geographic Wild. De Orange-klanten van hun kant moeten geen cent extra betalen om hun favoriete tv-programma's, series en documentaires altijd en overal op hun mobiel apparaat te volgen.

Voetballiefhebbers zullen de beste buitenlandse competities op de eerste rij kunnen volgen in hun Orange TV-app, met onder meer de MLS Major League Soccer en, exclusief, de finale van de Copa del Rey tussen Barcelona en Valencia op 25 mei.

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer van Orange Belgium: 'Met ruim 40 kanalen in onze Orange TV-app krijgen onze Love-klanten nog meer kwaliteitstelevisie op hun scherm, gratis en voor niks. Sportfanaten, seriekijkers, natuurliefhebbers, cartoonfans en toevallige kijkers zullen allemaal hun favoriete programma's kunnen bekijken, thuis of waar ze op dat moment ook zijn. Op die manier houden we ons aan onze belofte om onze klanten altijd op de eerste plaats te zetten.'

Persbericht Orange Belgium
http://www.orange.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers