Oranje schermen in 'De Mol'? Maar wat betekenen ze?

maandag 1 maart 2021

De start van het nieuwe seizoen 'De Mol' komt dichterbij. Een exacte startdatum is nog niet bekend, maar Play4 toont al wel een nieuwigheid voor dit seizoen: oranje schermen... Maar wat betekent dit?

Groene en rode schermen kennen de trouwe fans van 'De Mol' al. Het is iedere aflevering het spannende moment voor deelnemers en kijkers: wie valt af. Nieuw zijn de oranje schermen. Maar niemand weet wat ze betekenen... Twijfelgeval? Een extra ronde?


Dat komen we ongetwijfeld heel snel te weten. Het wordt een seizoen om naar uit te kijken. En vooral niet evident om te maken. Play4 en Woestijnvis hebben alles op alles gezet om ook in volle coronacrisis een spannend seizoen te maken.  Geen verre bestemming deze keer, wel Duitsland.

Speel jij thuis zelf 'De Mol'?

Naar alle verwachting komt het nieuwe seizoen terug op de zondagavond van Play4. Maar zoals je weet bij 'De Mol': niets is zeker... Afwachten tot meer nieuws...

 


Lees ook:
'De Mol' dit voorjaar in Duitsland
Bevestigd: 'De Mol' keert in het voorjaar 2021 terug op VIER, opnames nieuwe reeks afgerond!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers