Oude bekende duikt op in trailer van 'Gossip Girl' seizoen 2

maandag 14 november 2022
Foto: © Streamz 2022

Acht jaar nadat de meest gelezen blog van de Upper Eastside werd opgedoekt, kwam er vorige zomer een comeback van de populaire serie 'Gossip Girl'. Een nieuwe generatie tieners wordt daarin onderworpen aan de social controle van de mysterieuze 'Gossip Girl'.

En die nieuwe 'Gossip Girl' is nu terug voor een tweede seizoen, waarin ook een oude bekende opduikt. In de trailer is te zien hoe evil mastermind Georgina Sparks (Michelle Trachtenberg) terugkeert, nadat we haar zoon al ontmoetten in het eerste seizoen. En dat betekent meestal niet veel goeds, tenzij je van drama houdt natuurlijk.


In de reboot moesten de Blackberries van weleer plaats ruimen voor nieuwe technologie, die de nieuwe generatie zo typeert. Maar de makers veranderden nog heel wat meer dan een paar technologische updates. De identiteit van Gossip Girl is nu enkel nog een geheim voor de ​ gepriviligeerde studenten van Constance. De kijker daarentegen is helemaal op de hoogte en krijgt ook te zien hoe het eraan toegaat in het hoofd van zij die Gossip Girl spelen. In het nieuwe seizoen gaat Gossip Girl nog een stapje verder, volgens de makers zal er meer drama, meer chaos en nieuwe allianties naar boven komen. Zou Georgina Sparks daar voor iets kunnen tussenzitten?


Naast de terugkeer van OG Michelle Trachtenberg, keren ook heel wat acteurs van het vorige seizoen terug. Jordan Alexander ('Sacred Lies'), Eli Brown ('Pretty Little Liars'), Thomas Doherty ('High Fidelity'), Tavi Gevinson ('Enough Said'), Emily Alyn Lind ('Doctor Sleep'), Evan Mock, Zion Moreno ('Control Z'), Whitney Peak ('Molly's Game'), Savannah Lee Smith en natuurlijk ook de iconische stem van Kirsten Bell keren alvast terug voor het nieuwe seizoen.

Het tweede seizoen van de HBO Max-reeks zal vanaf 2 december 2022 te zien zijn bij Streamz.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers