Peter Van de Veire exclusief tv-gezicht SBS én blijft bij MNM

woensdag 19 augustus 2020

Peter Van de Veire had nieuws. Daarover teasde hij eerder deze week al op Instagram. En nu is bekend wat hij zo graag wilde delen.

Maandag start op MNM een nieuw seizoen van de 'Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' op MNM. Maar daarnaast is Peter Van de Veire vanaf vandaag als tv-maker exclusief verbonden aan SBS Belgium, van de zenders VIER en VIJF. Van de Veire zal er voor beide zenders programma's gaan maken. Aan zijn tv-carrière bij de VRT komt dus een eind.


Het is voor het eerst dat een schermgezicht twee contracten afsluit. Dat is in Vlaanderen nog nooit gebeurd. Bij VRT zijn ze blij dat Van de Veire ochtendradio blijft maken op MNM, jong radiotalent zal coachen én dat ze kunnen blijven beroep doen op zijn Eurosong-expertise. SBS ziet Peter Van de Veire dan weer graag komen 'voor veel leutige samenwerkingen op VIER en VIJF', aldus Annick Bongers die programmadirecteur van SBS is.

Momenteel draait Peter Van de Veire nog even aan 'Het Rad' bij VIER. Welke programma's daarna volgen is nog niet bekend. En maandag begint hij dus op MNM opnieuw aan 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow'.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers