Pickx+ pakt uit met primeur in BelgiŽ: Marie Antoinette valt Vlaamse huiskamers binnen!

dinsdag 24 januari 2023
Foto: © Proximus 2021

De liefhebbers van internationale series en films, maar ook nationale coproducties , kunnen al langer hun ei kwijt bij Pickx+, de exclusieve tv-zender van Proximus.

Aan de veelzijdige programmatie voegde de zender recentelijk ook het nieuwste programma 'De laatste 100 uur' met Luk Alloo toe. Nu pakt Pickx+ opnieuw uit met een nieuwe serie, want naast een nieuw seizoen van 'Fresh Viral', gepresenteerd door Ianthe Tavernier, maakt ook de rebelse Marie Antoinette haar opwachting in de gelijknamige serie. Vanaf donderdag 2 februari 2023 kunnen de Pickx+ abonnees zich onderdompelen in het begeesterende verhaal rond de flamboyante laatste koningin van Frankrijk, voor de Franse Revolutie alles verandert. Exclusief, want de zender krijgt, na co-producers BBC en Canal+, de primeur om 'Marie Antoinette' op de kijkers los te laten.


Marie Antoinette
'Marie Antoinette is 14 jaar oud als ze wordt uitgehuwelijkt aan de troonopvolger van Frankrijk, Louis-Auguste, en moet verhuizen naar een voor haar vreemd land. Ondanks haar rebelse karakter, tot grote ergernis van het Franse Hof, moet het meisje zo snel mogelijk voor een nakomeling zorgen en wordt ze de laatste Koningin van Frankrijk alvorens de Franse Revolutie alles verandert. Dit soort verhalen staat garant voor veel emoties, drama en zijn heerlijk verslavend. Het is gewoon een serie die je gezien moet hebben', klinkt het bij Pickx+. Zoals steeds probeert de exclusieve tv-zender van Proximus zijn abonnees te verwennen met de allernieuwste series en films, nationale coproducties of internationale toppers, en dat liefst als eerste. Ook 'Marie Antoinette' is bij de zender exclusief te zien, want geen enkel ander platform heeft de mogelijkheid dit aan hun abonnees aan te bieden.

'Fresh Viral'
Marie Antoinette is niet de enige blonde schone die de huiskamer van de Vlaming binnenstormt in het voorjaar bij Pickx+, want ook Ianthe Tavernier is terug op post voor een nieuw seizoen van 'Fresh Viral'. In het actuele goednieuwsprogramma vertelt Ianthe wat hot was op het internet de afgelopen week. Elke zondag zorgt ze dat de kijkers terug up to date zijn met de nieuwste TikToktrends, de leukste video’s die viraal gaan op het internet en nog veel meer positiviteit. Aan de hand van leuke, energieke items geeft Ianthe zo een tegengewicht aan de lange en overwegend negatieve nieuwsuitzendingen. Afgelopen zondag, 22 januari 2023, was in de eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen te zien hoe de enthousiaste presentatrice rondtrekt in het shoppingcenter van Wijnegem en het vuur aan de schenen van de welwillende passanten legt. De aandachtige kijker zal al snel gemerkt hebben dat 'Fresh Viral' vanuit een nieuwe locatie wordt gepresenteerd: Smile Safari. Het exclusieve 'Fresh Viral'-decor biedt aan Ianthe een kleurrijke setting, maar ze onderzoekt ook de andere sets in het creatieve fotopark. Benieuwd naar wat in en hot is deze week? Ianthe vertelt het je elke zondag rond 18.30 uur op Pickx+.

Persbericht Pickx+

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hŁgelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers