Play4 zoekt publiek voor 'James, de Musical'

zaterdag 31 juli 2021

Een drukke zomer voor James Cooke. Naast alle voorbereidingen voor zijn huwelijk en het nieuw aangekondigde verbouwprogramma 'Extreme Makeover' werkt hij volop aan een ander programma voor Play4: 'James, de Musical'. En jij kan er ook bij zijn!

In 'James, de Musical' ontvangt James Cooke deze zomer 8 centrale gasten in het NT Gent die zich laten verrassen met een musical over hun leven. Persoonlijke en verrassende verhalen, kleine en grote emoties, een lach en een traan, maar vooral heel veel show. De bekende Vlamingen blijven nog even een verrassing, maar jij kan wel al tickets kopen! Wanneer James, de Musical' op tv komt is nog niet bekend.



Lees ook:
Schrijf je in voor 'Extreme Makeover Vlaanderen' met James Cooke

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers