Popsensatie Lizzo geeft zich bloot in nieuwe docufilm 'Love, Lizzo'

donderdag 13 oktober 2022
Foto: © Streamz 2022

De langverwachte documentaire over het leven van Grammy- en Emmy Award-winnende zangeres, Lizzo komt er deze herfst aan en dat is volgens ons 'About damn time'.

Het is nog even uitkijken naar haar 'Special' concert in België, maar fans kunnen zich nu al warm maken voor de nieuwe unieke documentairefilm waar ze haar levensverhaal deelt.


'Van 'Cuz I Love You' tot mijn dramatische wereldtourneee, het verliezen en vinden van de liefde en het maken van mijn nieuwe album ‘Special’, jullie krijgen allemaal te zien hoeveel tijd, geduld, bloed, zweet en tranen er in dit proces zaten. Ik hoop zo om andere jonge creatievelingen te inspireren om ondanks alles toch door te zetten', zei de 'Juice' zangeres in een statement over de film.

'Toen ik opgroeide, had ik nooit gedroomd dat ik alle dingen zou meemaken die ik in mijn leven heb bereikt, en ik ben nog maar net begonnen', voegde Lizzo er nog aan toe. 'Ik ben zo opgewonden dat ik mijn reis kan delen en herbeleven met mijn fans.'

De documentaire zal het inspirerende verhaal van Lizzo’s carrière en haar weg naar het sterrendom vertellen, van het begin tot nu. Met daarbij een intieme blik op de momenten die haar groot en hard verdiend succes vorm gaven.

'Love, Lizzo' is vanaf 25 november 2022 exclusief te zien op Streamz.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers