Proximus versterkt zijn partnerschap met Disney+

maandag 12 september 2022

Proximus zet een nieuwe stap in zijn samenwerking met Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van The Walt Disney Company.

De bedoeling is om de toegang tot het streamingplatform voor Pickx-klanten eenvoudiger te maken, zodat ze waar en wanneer ze maar willen – op tv, smartphone of computer – kunnen genieten van de allernieuwste films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Concreet zullen Pickx-klanten voortaan hun abonnement op Disney+ kunnen betalen via hun Proximus-factuur. Bovendien zal de toegang tot Disney+ permanent geïntegreerd worden in de tv-opties Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports.


Proximus is sinds de lancering van Disney+ in België in september 2020 een van de partners van het platform. Sindsdien was de toegang tot Disney+ al inbegrepen in de tv-opties Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports. Klanten kregen daarbij een voucher voor een jaar toegang tot Disney+, inbegrepen bij hun pack. Vanaf nu gaat de samenwerking tussen Proximus en Disney+ in een hogere versnelling. Klanten die voor een van deze twee opties gekozen hebben, krijgen permanent toegang tot Disney+, zonder dat de prijs van deze TV-opties verandert.

'Ik ben zeer blij met deze uitbreiding van onze samenwerking met Disney+, dat in de eerste plaats geweldig nieuws is voor al onze tv-klanten. Zij zullen gemakkelijker en directer toegang hebben tot de unieke entertainmentervaring die Disney hen biedt, goed voor uren plezier, zowel op hun scherm thuis als onderweg. Deze versterkte samenwerking met een grote speler als Disney past in de strategie van Proximus om onze klanten het meest uitgebreide en aantrekkelijke tv-platform op de Belgische markt aan te bieden', aldus Jim Casteele, Consumer Market Lead bij Proximus.

'We zijn verheugd dat we de strategische samenwerking met Proximus verder kunnen uitbreiden rondom Disney+. Proximus is al langere tijd een belangrijke partner voor Disney. Door onze krachten te bundelen met Proximus, wordt de Disney+ streamingservice toegankelijk voor een groot aantal klanten via de diverse bundels, abonnementsvormen, diensten, producten en facturatie van Proximus, waarbij het gemak voor de klant voor op staat', aldus Bart Verhoeven, Director Platform Distribution van The Walt Disney Company Benelux.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

Marieke en Gert hebben een vooroorlogse boerderij in Zeeland verbouwd tot een hedendaags onderkomen met een aantal B&B-kamers. Daarna ontvangen Silvia en Walther de gasten in hun pittoreske dorpje. Zij hebben twee bijzondere kamers waar een hoop te zien valt. Als laatste mogen Ageeth en John de gasten hun bed and breakfast laten zien aan de Loosdrechtse Plassen.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers