Radio2 gaat verder met 'De Inspecteur'

vrijdag 2 september 2022
Foto: Radio 2 © VRT 2021

'De Inspecteur' blijft ook in 2023 te beluisteren op Radio2. Dat heeft de openbare omroep donderdag bevestigd. Er was namelijk onduidelijkheid ontstaan over de toekomst van het programma door de komst van de nieuwe ochtendshow met Peter Van de Veire.

Ook in 2023 kan de Radio2-luisteraar terecht bij 'De Inspecteur' voor oplossingen van allerhande consumentenproblemen. Gisteren kon je hier nog lezen dat de toekomst van het programma onzeker was geworden omdat de nieuwe ochtendshow met Peter Van de Veire tussen 6.00 en 9.00 uur zal worden uitgezonden.


Maar de VRT heeft intussen laten weten dat 'De Inspecteur' ook volgend jaar te beluisteren blijft op de grootste radiozender van Vlaanderen. Sven Pichal presenteert dan wel een uurtje later. In het nieuwe jaar zal 'De Inspecteur' te beluisteren zijn van 9.00 tot 10.00 uur.


Lees ook:
Ook 'De Inspecteur' in gevaar op Radio 2?

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers