Radio2 gaat verder met 'De Inspecteur'

vrijdag 2 september 2022
Foto: Radio 2 © VRT 2021

'De Inspecteur' blijft ook in 2023 te beluisteren op Radio2. Dat heeft de openbare omroep donderdag bevestigd. Er was namelijk onduidelijkheid ontstaan over de toekomst van het programma door de komst van de nieuwe ochtendshow met Peter Van de Veire.

Ook in 2023 kan de Radio2-luisteraar terecht bij 'De Inspecteur' voor oplossingen van allerhande consumentenproblemen. Gisteren kon je hier nog lezen dat de toekomst van het programma onzeker was geworden omdat de nieuwe ochtendshow met Peter Van de Veire tussen 6.00 en 9.00 uur zal worden uitgezonden.


Maar de VRT heeft intussen laten weten dat 'De Inspecteur' ook volgend jaar te beluisteren blijft op de grootste radiozender van Vlaanderen. Sven Pichal presenteert dan wel een uurtje later. In het nieuwe jaar zal 'De Inspecteur' te beluisteren zijn van 9.00 tot 10.00 uur.


Lees ook:
Ook 'De Inspecteur' in gevaar op Radio 2?

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers