'Redraw Your World' met Cartoon Network

maandag 18 juli 2022
TM & © 2022 Cartoon Network

Cartoon Network lanceert een nieuwe merkcampagne voor de hele EMEA-regio, Redraw Your World viert deze zomer de eigenheid van elk kind en moedigt hen aan om zelfzeker en gelukkig te zijn met zichzelf.

In de levendige en leuke campagne voor meerdere platforms zullen kinderen verbazingwekkende dingen doen in hun dagelijks leven, van rolschaatsen of karate tot het jongleren met een voetbal tijdens het tandenpoetsen of breakdancen. Een heleboel van Cartoon Network's geliefde personages waaronder Gumball en Darwin, het 'We Baby Bears' trio en de 'Teen Titans Go!' bende zullen ook aanwezig zijn om te reageren op de inspirerende talenten van hun fans.


De 12 jaar oude virale muziek senstatie, Nandi Bushell is aan boord om te helpen om de nieuwe merkpositie tot leven te brengen en zal te zien zijn in toekomstige multiplatformcontent.

Monika Oomen, VP, Merkcommunicatie en franchisemanagement, kinderen, EMEA: 'Elke dag zijn we geïnspireerd door onze fans en nu wil Cartoon Network ieder van hen aanmoedigen om zichzelf te vieren; zoals ze zijn, wat ze ook doen en hoe ze het ook doen. Redraw Your World werd ontwikkeld om kinderen aan te moedigen om zich gelukkig te voelen in hun authenticiteit en hen gerust te stellen dat iedereen ertoe doet. Cartoon Network's oneerbiedige, grappige en inclusieve stijl wordt weerspiegeld in deze campagne die ons een platform geeft om de absoluut geweldige kinderen van vandaag te laten zien.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers