Riadh Bahri wordt journaalanker bij VRT NWS

vrijdag 10 juni 2022
Foto: VRT NWS - © VRT/Guillaume Van Laethem 2022

Journalist Riadh Bahri versterkt tijdens de komende zomermaanden de ploeg van journaalankers van VRT NWS als presentator van het late 'Journaal' op Eén.

Riadh (33) werkt sinds 2009 bij VRT, eerst achter de schermen en daarna als verslaggever en journalist. ​ Presentatie-ervaring ​ deed hij op met de digitale formats VRT NWS Live en recent #BelRiadh, waar hij samen met experten in gesprek gaat met jongeren over maatschappelijke thema’s die hen bezighouden.


Dimitri Verbrugge, hoofdredacteur 'Journaal': 'Riadh is intussen een vaste waarde en een vertrouwd gezicht van VRT NWS. Hij brengt nu al bijna dagelijks online live nieuws vanuit onze webstudio en we geloven dat hij dat even goed en energiek zal doen vanuit de journaalstudio.'

Riadh Bahri: ''Het Journaal' maakt al sinds mijn prille kindertijd deel uit van mijn leefwereld. Het was de voorbije jaren een enorm plezier om voor het programma te werken als verslaggever. En nu ik het ook mag presenteren is het niets minder dan een droom die uitkomt. Met heel veel goesting heb ik de afgelopen maanden mee mijn schouders gezet onder de digitale programma’s van VRT NWS en het is een eer om nu ook 'Het Journaal' op Eén aan dat takenpakket toe te voegen.'

Riadh zal vanaf 28 juni mee het late 'Journaal' presenteren, rond 23.00 uur op Eén en op VRT NU. Hij combineert dat met zijn andere werk als journalist en als anker van VRT NWS Live en #BelRiadh.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers