Rik Torfs houdt wekelijkse preek op Ment TV

zaterdag 23 oktober 2021

In november start op Ment TV het nieuwe seizoen van 'Het Eenzame Hartenbureau' met Edwin Ysebaert. Maar dit keer ook met professor kerkelijk recht Rik Torfs. Hij krijgt een rubriek aan het begin van iedere uitzending.

Rik Torfs gaat vanaf november iedere uitzending van 'Het Eenzame Hartenbureau' op Ment TV openen met een heuse preek. In een aantal minuten zal hij naar eigen zeggen proberen om 'de kijkers iets wezenlijks mee te geven'. Zo zal de eerste preek gaan over hoop en die loslaten. Dat schrijft Het Nieuwsblad.


De professor benadrukt dat je een preek niet mag zien als een bolwassing over het leven. 'Wel als een aansporing om te kiezen voor de mooie aspecten van het ­leven', zegt Rik Torfs in de krant.

Wie de preek van professor Torfs wil horen moet vanaf midden november wekelijks afstemmen op Ment TV voor de nieuwe afleveringen van 'Het Eenzame Hartenbureau'.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers