Speurders openen klopjacht op bekende duo's in 'Klopjacht Celebs'

dinsdag 9 augustus 2022
Foto: GoPlay - © SBS Belgium 2022

Vanaf vandaag is 'Klopjacht Celebs' te zien op GoPlay. Daarin proberen twee bekende duo's onder de radar te blijven. Julie Vermeire & haar vriend Laurins Dursin en Jonatan Medart & Elodie Gabias krijgen exact 50 uur om uit handen te blijven van de speurders en het extractiepunt te bereiken.

De duo’s, het ene al wat beter voorbereid dan het andere, krijgen tips om tot aan het extractiepunt te geraken. Het opsporingsteam onder leiding van Danny Kampers zal er alles aan doen om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken. Zij zetten alle mogelijke middelen in om de duo’s op het spoor te komen. Het aftappen van telefoongesprekken, uitpluizen van sociale media, bekijken van camerabeelden... Welk duo is de speurders te slim af en wint 'Klopjacht Celebs'? Ontdek het deze week op Goplay.


'Klopjacht Celebs', vanaf 9 augustus van dinsdag tot vrijdag dagelijks om 12.00 uur op GoPlay.


Lees ook:
'Klopjacht' is terug: nieuw seizoen binnenkort op Play4 en GoPlay

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Miranda en Michel emigreren met hun zes kinderen naar een piepklein dorpje in het midden van Frankrijk. Hier willen ze een camping beginnen en gîtes bouwen in een oude schuur. Maar al snel blijkt dat het halen en brengen van alle kinderen naar de verschillende scholen in de buurt zoveel tijd kost dat de verbouwing op de tweede plaats komt. Gaat het ze lukken de camping en gîtes af te hebben voor het hoogseizoen?

'Het Roer Om', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers