Stop! Het is 'Hammertime' op VTM GO

maandag 18 juli 2022
Foto: VTM GO - © DPG Media 2020

Na 2 weken vakantie heb je jouw tuin zowat gezien. Ja, waterpistolen zijn leuk. Een boek lezen in de ligstoel is dat ook (soms). Maar de héle zomer? Nee bedankt. Dan kan je beter een hottub maken in een autoband, of een go-cart van een zetel. Say what?

Yes: Wout en Rob to the rescue! In Hammertime leren ze jou de zotste bouwwerken maken in je achtertuin. Zoals een ski slide - met wasmand. Opnieuw: say what?


Dus: ben je de typische zomeractiviteiten beu en zoek je een uitdaging? Of wil je als handige mama of papa wat gekke quality time met je kids?

Kijk dan vanaf vandaag naar Hammertime op VTM GO!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers