Stop! Het is 'Hammertime' op VTM GO

maandag 18 juli 2022
Foto: VTM GO - © DPG Media 2020

Na 2 weken vakantie heb je jouw tuin zowat gezien. Ja, waterpistolen zijn leuk. Een boek lezen in de ligstoel is dat ook (soms). Maar de héle zomer? Nee bedankt. Dan kan je beter een hottub maken in een autoband, of een go-cart van een zetel. Say what?

Yes: Wout en Rob to the rescue! In Hammertime leren ze jou de zotste bouwwerken maken in je achtertuin. Zoals een ski slide - met wasmand. Opnieuw: say what?


Dus: ben je de typische zomeractiviteiten beu en zoek je een uitdaging? Of wil je als handige mama of papa wat gekke quality time met je kids?

Kijk dan vanaf vandaag naar Hammertime op VTM GO!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers