Streamz lanceert de trailer van nieuwe Original 'Geldwolven'

vrijdag 28 oktober 2022
Foto: © Streamz 2022

'Eerlijk duurt te lang' voor fraude expert Frank De Jong (Tom Van Dyck) wanneer hij erachter komt dat de wereld toch niet zo eerlijk is als hij dacht. Hij besluit voor het eerst in zijn leven de regels te overtreden en waagt zich samen met zijn ultieme tegenpool, Chris De Wolf (Joren Seldeslachts) aan steeds grotere oplichtingen.

In 'Geldwolven' volgen we Frank De Jong, een timide en loyale fraude expert bij LDV verzekeringen. Wanneer hij op een dag in de steek gelaten wordt door zijn vrouw, beslist hij zijn leven drastisch om te gooien. Hij merkt dat eerlijk zijn misschien gewoon te lang duurt en gaat in zee mee zijn absolute tegenpool Chris De Wolf. Deze charmante jongen ​leeft van dag tot dag en van de kleine oplichtingen die hij pleegt met zijn partner in crime Micky. ​ De combinatie van Frank zijn kennis over de verzekeringswereld en het lef en overtuigingskracht van Chris en Micky zorgen ervoor dat ze snel veel geld verdienen.


Voor het eerste in zijn leven overtreedt Frank de regels en ontpopt zich tot een 'mastermind' die iedereen te slim af is. Maar al snel worden ze eraan herinnerd dat men zich niet tegen alles in het leven kan verzekeren…


Naast Tom Van Dyck, Joren Seldeslachts en Yannick Jozefzoon zien we ook Femke Vanhove, Monic Hendrickx, Jade Olieberg, Kim Hertogs, Koen De Sutter en Marjan De Schutter schitteren in deze gloednieuwe fictiereeks in een regie van Gijs Polspoel ('Spitsbroers', 'Professor T.') en werd geschreven door Kristof Hoefkens, Gijs Polspoel, Maarten Goffin en Hasse Steenssens.

'Geldwolven' is een productie van Caviar voor Streamz. De serie kwam tot stand met de steun van Telenet, Prime Video Nederland, de Belgische Tax Shelter en het VAF/Mediafonds van Vlaams minister van media Benjamin Dalle. Vanaf 14 november 2022 zijn de eerste twee afleveringen beschikbaar op Streamz en daarna is er wekelijks een nieuwe aflevering.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers