Streamz lanceert de trailer van 'Storm Lara' met Ella Leyers

maandag 2 augustus 2021

In de trailer van de nieuwe spannende thriller zien we Lara (Ella Leyers) en Rafik (Wouter Hendrickx) die zich in de radiostudio klaarmaken om hun luisteraars door een stormachtige nacht te gidsen.

Lara is een charismatische maar complexe vrouw, die nooit een blad voor de mond neemt. Een mysterieuze beller (Anemone Valcke) doet de gemoederen hoog oplaaien in de studio en Lara's karakter zal op de proef gesteld worden. Door haar charisma en energie komt ze vaak weg met haar onbezonnenheid, maar het lijkt erop dat deze formule niet meer lang zal werken.De vierdelige dramareeks werd geregiseerd door Kadir Ferati Balci ('Cold Courage'), geproduceerd door Dries Phlypo en Stephen Vandingenen van A Private View en met een scenario van Daan Gielis ('La Holandesa'). In de serie speelt Ella Leyers haar eerste hoofdrol als radio DJ Lara, samen met Wouter Hendrickx ('Cordon'), Anemone Valcke ('De Bende van Jan de Lichte') en Aïcha Cissé ('Engel'). Andere bekende stemmen zijn van Wouter Bruneel, Gilles De Schrijver, Jennifer Heylen, Manou Kersting, Peter Gorissen, Steve Geerts en Dempsey Hendrickx.

In de trailer horen we 'Daydream', een cover van een van de grootste Belgische hits van Wallace Collection met een heel eigen insteek. De cover werd bedacht en uitgevoerd door Charlotte Caluwaerts en Reinhard Vanbergen, net als de andere muziek in de reeks. Er werd een selectie gemaakt van de originele muziek en delen van de score en die zal op 24 augustus uitgebracht worden onder de titel: 'Storm Lara Original soundtrack’.

'Storm Lara' is een productie van Streamz en Dries Phlypo & Stephen Vandingenen voor A Private View in coproductie met Belga Productions en met steun van de Belgische Tax Shelter maatregel. De reeks zal vanaf 23 augustus 2021 beschikbaar zijn op Streamz en Streamz+.

Voel jij je somber, angstig of depressief? Ben je bezorgd om iemand? Dan kan je terecht bij het nummer 1813 van Tele-Onthaal. Via hun website https://www.tele-onthaal.be kan je chatten, mailen of bellen met een vrijwilliger.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Alleskunner' (SBS6)

De 45 overgebleven vips worden ultiem op de proef gesteld. Zo wordt getest of ze beschikken over losse heupjes, moeten ze anagrammen oplossen en hoe eet je een koekje dat op je voorhoofd ligt, zonder je handen te gebruiken?

'De Alleskunner VIPS', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers