Studio 100 Aan Zee heel de zomer in Kursaal Oostende

vrijdag 27 mei 2022

Studio 100 en Kursaal Oostende slaan de handen in elkaar voor een uniek project. 'Studio 100 Aan Zee' wordt een combinatie van de nieuwe 'Studio 100 Belevingsexpo' en het succesvolle 'K3 Immersive Bootcamp'.

Van vrijdag 8 juli tot en met zondag 4 september pakt Kursaal Oostende uit met het nieuwe 'Studio 100 Aan Zee'. Kursaal Oostende mikt meteen hoog en houdt het concept maar liefst 59 dagen onafgebroken open om zoveel mogelijk bezoekers de kans te geven de nieuwe belevingsexpo en immersive experience te ontdekken.


Peter Craeymeersch, Algemeen Directeur Kursaal en Toerisme Oostende: 'Oostende is een stad van alle seizoenen met een zeer groot in- & outdoor aanbod. Waar in de zomer de concerten vooral op het strand en binnenkort ook op Park Nieuwe Koers worden georganiseerd, zullen we met het Kursaal, naast een aantal indoor concerten, opnieuw een uniek aanbod bieden voor gezinnen met kinderen. Samen met Studio 100 ontwikkelden we een beleving die voor alle gezinnen een absolute must-visit zal zijn en bovendien ook een mooie aanvulling is op ons toeristisch aanbod.'

Belevingsexpo
Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een leuke en verrassende belevingsexpo waar 'fun' en 'doen' centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie.

Bezoekers krijgen bij aanvang een gratis 'Studio 100 Aan Zee'-strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen. De strip is exclusief getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in Kursaal Oostende.

Hans Bourlon, topman Studio 100: 'Kursaal Oostende is al jaren één van onze meest trouwe partners. Toen ze ons contacteerden om deze zomer samen iets te doen, waren we meteen enthousiast! De afgelopen maanden werd hard gewerkt aan zowel de 'Studio 100 Belevingsexpo' als het 'K3 Immersive Bootcamp', dat in Antwerpen al heel wat bezoekers mocht verwelkomen. We hopen dat het publiek ook in Oostende massaal de weg vindt naar deze twee unieke ervaringen.'

'K3 Immersive Bootcamp'
Hoe moet je poseren voor een fotoshoot? Hoe krijg je danspasjes aangeleerd door een echte choreograaf? En hoe wordt een heuse videoclip van K3 gemaakt? Tijdens het 'K3 Immersive Bootcamp kom je het allemaal te weten.

Zing en dans door de wervelende ruimtes met 360° projecties, volg de aanwijzingen van je idolen en treed in de voetsporen van een echt K3’tje. Het 'K3 Immersive Bootcamp' liep afgelopen maanden succesvol in Antwerpen waar het tienduizenden bezoekers trok richting de Meir. Wegens het succes in Antwerpen verhuist de productie komende zomer naar Oostende.

Gwen Nys, Adjunct-Directeur Kursaal Oostende: 'We hebben al jaren een hele fijne samenwerking met Studio 100 rond hun verschillende kindershows. Heel fijn dat we dit jaar de samenwerking verder kunnen uitbreiden met een exclusieve zomerconcept. We werkten afgelopen maanden hard aan het concept en staan te popelen om deze zomer gans Vlaanderen te ontvangen.'

Oostende
Stad Oostende maakt zich op voor een drukke zomer. Meer dan ooit wordt er ingezet op entertainment, cultuur en ontspanning in de grootste badstad van Vlaanderen. Samen met de mix hotels, restaurant en café’s is de zomer van 2022 alvast veelbelovend.

Bart Tommelein, Burgemeester Stad Oostende: 'Kursaal Oostende verrast opnieuw komende zomer! Dat een Belgische boegbeeld zoals Studio 100 voor onze stad kiest, getuigt van de professionaliteit en creativiteit van het Kursaal. Met 'Studio 100 Aan Zee' bieden we een nieuwe topattractie die heel wat bezoekers zal aantrekken. Goed nieuws dus voor onze lokale handel en horeca, die daar zeker van zullen meegenieten.'

Tickets zijn beschikbaar op studio100.com/shows.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers