Team Laura Tesoro is compleet! Tessa pakt laatste ticket voor liveshows 'The Voice van Vlaanderen'

maandag 28 november 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Het team van vijfde coach Laura Tesoro in 'The Voice van Vlaanderen' is compleet! Naast Ashley (24, uit Diepenbeek) en Néhémie (23, uit Geraardsbergen) neemt ze Tessa (22, uit Welle) nu vrijdag 2 december mee naar de eerste liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'.

Dat werd zonet bekendgemaakt in de ochtendshow van Qmusic bij Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. De drie overgebleven kandidaten uit Laura’s team, Tessa, Jordy (25, uit Utrecht) en Sonny (37, uit Kinrooi), gingen daar vanmorgen langs om hun Blind Audition-nummer opnieuw te brengen. Vervolgens was het aan de Q-luisteraars om één kandidaat blij te maken met het laatste ticket naar de liveshows.


Tessa kreeg via de Q-app de meeste stemmen van de luisteraars en steekt de wildcard dus op zak. Ze kon het nauwelijks geloven: 'What the hell?! Ik had het nooit gedacht. Dankjewel iedereen om op mij te stemmen, ik ben zo dankbaar. Eén liveshow was het enige wat ik wou en dat heb ik nu dus bereikt.' Hoe Tessa het er tijdens de eerste liveshow vanaf brengt, ontdekken de kijkers nu vrijdag 2 december om 20.45 uur bij VTM.

Herbekijk hier het optreden van Tessa bij Qmusic:


 


Lees ook:
Deze muzikale toptalenten stoten door naar de liveshows van 'The Voice van Vlaanderen'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers