The bearded chef Sam D'Huyvetter maakt zijn debuut in 'Open Vuur'
Vanaf zondag 30 juni is 'Open Vuur' terug met een gloednieuw seizoen vol vuur, vlees en avontuur! Dominique Persoone en Tom Degroote, de iconische barbecue boys uit West-Vlaanderen, verwelkomen dit jaar de Gentse pitmaster en chef Sam D'Huyvetter van Bar Bask in hun team.
Met zijn kenmerkende baard, een vleugje Oost-Vlaamse charme en een hele hoop barbecue-skills brengt Sam een nieuwe dynamiek naar het kampvuur.
Sam D’Huyvetter: de nieuwe pitmaster
Sam D'Huyvetter, een barbecue man in hart en nieren, maakt dit seizoen zijn debuut bij 'Open Vuur'. Zijn liefde voor het bloedhete rooster, kwaliteitsvlees en kolen ontstond in het Baskenland, de bakermat van het grillen. Inmiddels heeft hij twee succesvolle Baskische grillrestaurants geopend in België. Zijn passie en expertise maken hem de perfecte aanvulling op het team.
Avontuur aan het kampvuur
De heren halen dit seizoen weer alles uit de kast: veel kolen en vuur, botermals vlees, gegrilde vis, vurige rubs, krokant geroosterde groenten en een vleugje avontuur. Alles wordt benut in hun vuur-experimenten, met stenen, zand, hout, de plaatselijke fauna en flora en zelfs een oude dossierkast. Dit alles vormt het recept voor een onvergetelijk barbecuefeest bij 'Open Vuur'. Van paella met bier op de barbecue tot Mexicaanse pulled pork onder de grond. Een plateau fruits de mer geheel in 'Open Vuur'-stijl of drunken cinnamon rolls als vieruurtje, roasted cocktails en perfect gegaarde zeeduivel als hapje, een doe-het-zelf kapsalon (zijnde het ideale katergerecht, niet de kapper) en juicy hamburgers,… Dat is nog maar het begin van wat er zoal op het menu staat bij het nieuwe seizoen van 'Open Vuur'.
Mis dit vurige spektakel niet!
Stem vanaf 30 juni af op njam! en laat je elke zondag meeslepen door de grillavonturen van Dominique, Tom en Sam. Het belooft opnieuw een seizoen vol vuur, smaak en rock 'n roll te worden.
Elke zondag om 11.00, 16.00 en 23.00 uur op njam!.