'The Masked Singer' trekt alle registers open in de finaleweek! 3 programma's deze herfstvakantie!

vrijdag 30 oktober 2020

De finale van 'The Masked Singer' nadert met rasse schreden. Op vrijdag 6 november weet Vlaanderen welke bekende gezichten er achter alle maskers schuilgaan en wie de grote winnaar wordt.

In die finaleweek zet VTM alles op alles en heeft Vlaanderen niet één maar, drie afspraken met 'The Masked Singer'. In aanloop naar de grote finale op vrijdag 6 november komt de kijkers op woensdag 4 november om 20.40 uur alle geheimen van de gemaskerden te weten in 'De Geheimen achter The Masked Singer'. Daarin wordt het parcours van alle ontmaskerden gevolgd en verklappen zij hoe het avontuur voor hen is verlopen.


Een dag na de finale, op zaterdag 7 november om 19.50 uur, volgt 'The Masked Singer: The Day After 'in het spoor van de 3 finalisten en natuurlijk ook van de uiteindelijke winnaar. Hoe beleeft de winnaar 'the day after'? En hoe verliep zijn of haar parcours in 'The Masked Singer'? De drie blikken terug op het avontuur tot aan hun ontmaskering. Alle afleveringen zijn ook terug te bekijken op VTM GO!

Zo klonk 'Euphoria' van Koningin:
Dit was Duiker met 'Dusk Till Dawn'

 

 


Lees ook:
Welke 'Masked Singers' gaan door naar de grote finale?
De Aap komt uit de mouw in 'The Masked Singer'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers