Tickets opnames 'James De Musical' in minder dan 20 minuten tijd uitverkocht

dinsdag 20 juni 2023
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2022

Deze middag werden de gasten voor het derde seizoen van 'James De Musical' aangekondigd. ​ Vlaanderen is duidelijk erg benieuwd naar wat James voor zijn zes nieuwe gasten in petto heeft, want in minder dan 20 minuten tijd waren alle tickets voor het bijwonen van een opname met Metejoor, Tom Waes, Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke of de cast van F.C. De Kampioenen volledig uitverkocht.

Reden genoeg voor James Cooke en Play4 om een versnelling hoger te schakelen, en nog meer goed nieuws te brengen voor de fans van 'James De Musical'.


Na het ongeziene succes van 'James De Musical – Live on Stage' eerder dit jaar komt er op vrijdag 19 april 2024 immers een gloednieuwe show van het gelijknamige tv-programma naar de Lotto Arena. ​ De tweede editie van 'James De Musical – Live on Stage' wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid.

Welke bekende gasten uit het gelijknamige tv-programma zélf de hoofdrol gaan spelen tijdens deze wervelende liveshow wordt later bekend gemaakt, maar het belooft in elk geval één groot feest te worden in de Lotto Arena!

Op het menu: ongeziene podiumacts, livemuziek, een indrukwekkend ensemble van zangers & dansers, spectaculaire decors en vooral ook enkele leuke verrassingen. En ja, ook bij deze tweede editie zal James mee zingen en dansen, het is nog even afwachten of hij ook deze keer een primeur meebrengt naar de Lotto Arena.

Tickets voor deze tweede editie van 'James De Musical – Live on Stage' zijn vanaf vrijdag 23 juni 2023 om 10u te koop via goplay.be/tickets.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers