'Tien Om Te Zien' kleurt deze zomer opnieuw VTM

woensdag 2 juni 2021

Heimwee naar die zomerse optredens van 'Tien Om Te Zien'? Een massa fans op de zeedijk van Blankenberge? Het ultieme vakantiegevoel? Goed nieuws, want VTM blikt deze zomer terug op de grootste hits, foutste acts en meest legendarische meezingers uit het archief van 'Tien Om Te Zien'.

Vanaf 13 juni brengt VTM iedere zondag 'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X', een top 10 van meest memorabele momenten uit 'Tien Om Te Zien'. Dat meldt HLN. Sterren van nu én toen kijken mee en delen hun ongezouten commentaar.


Zo zullen onder andere Ingeborg, Bart Peeters, Bart Kaëll, Koen en Kris Wauters, Christoff en Belle Perez anekdotes ophalen. Fans van het Vlaamse lied zoals Andy Peelmans, Q-dj's Maarten & Dorothee en Kenji & Shania Gooris zijn ook van de partij. En natuurlijk mag ook het presentatieduo Anne De Baetzelier en Willy Sommers niet onbreken. Ook 'Tien Om Te Zien'-samensteller van het eerste uur Jos Van Oosterwijck is erbij!


Lees ook:
Vtm schrapt 'Tien Om Te Zien'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers