Trailer van 'The White Lotus' seizoen 2 verwelkomt je op Sicilië

maandag 10 oktober 2022
Foto: © Streamz 2022

De luxe hotel dramedy van Mike White 'The White Lotus' debuteerde afgelopen zomer en werd maar liefst 10 Emmy® awards overspoeld, waaronder één voor Outstanding Limited Series.

Voor seizoen 2 zal de reeks terug een groep verwende gasten en overwerkte hotelmedewerkers volgen, deze keer in een high-end Siciliaans resort, met hoofdrollen voor onder andere Jennifer Coolidge ('The White Lotus' seizoen 1), Michael Imperioli ('The Sopranos') Aubrey Plaza ('Parks and Recreation'), F. Murray Abraham ('Amadeus), Tom Hollander ('The Night Manager'), Adam DiMarco ('The Order') en Haley Lu Richardson ('The Edge of Seventeen').De nieuwe trailer geeft ons een eerste blik op de rol van Aubrey Plaza in de serie. Plaza speelt een getrouwde vrouw genaamd Harper Spiller, die op vakantie is met haar man en vrienden. Jennifer Coolidge keert als 'Tanya', de geschifte rouwende weduwe. Imperioli zal Dominic Di Grasso spelen, een man die reist met zijn bejaarde vader Bert (Abraham) en zijn afgestudeerde zoon Albie (DiMarco). Plaza, vooral bekend als de ultracynische April Ludgate van 'Parks and Recreation', zal ook een van de hotelgasten spelen. Haar personage heet Harper Spiller en is op vakantie met haar man en vrienden. ​ Haley Lu Richardson is Portia, een jonge vrouw die met haar baas reist, terwijl Tom Hollander Quentin speelt, een Engelse expat.

'The White Lotus' bedenker en regisseur Mike White keert terug voor seizoen twee, en is uitvoerend producent samen met David Bernad en Mark Kamine. 'The White Lotus' zal op 31 oktober 2022 exclusief beschikbaar zijn op Streamz.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers