Tweede EK-match Rode Duivels tegen Denemarken live bij Sporza op Eén!

woensdag 16 juni 2021

Opnieuw Deviltime! Donderdag spelen de Rode Duivels voor de tweede keer op het EK voetbal 'Euro 2020'. Bij Sporza zit je opnieuw op de eerste rij om de match te volgen en volop te supporteren!

Zit er ook tegen Denemarken een overwinning in? Na de zegetocht tegen Rusland is het afwachten of dit ook een tweede keer lukt. Mogen we durven dromen van de Europese titel?


Op Eén kan je Denemarken - België integraal volgen vanaf 17.10 uur. Commentaar is van Eddy Demarez. In de studio van 'Villa Sporza', onder de VRT-toren, zorgt Karl Vannieuwkerke in de vooravond voor een voorbeschouwing. Analyse van de match volgt in de late avond met Gunther Schepens, Youri Mulder, Wesley Sonck, en Steven Defour.

Denemarken - België, donderdag 17 juni om 17.10,  'Villa Sporza' om 23.25 uur op Eén.


Lees ook:
Karl Vannieuwkerke en Maarten Vangramberen openen 'Villa Sporza'
Zo volg je Euro 2020 en onze Rode Duivels bij Sporza

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers