Tweede seizoen van 'De Redders' eerst op Goplay

donderdag 2 juni 2022
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2021

Het tweede seizoen van de Play4-reeks 'De Redders' is momenteel al online te bekijken via Goplay.be. Pas later deze zomer zal de serie ook op televisie te zien zijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

'De Redders' was het acteerdebuut van onder meer Julie Vermeire en Joni Ceusters uit 'Kamp Waes'. Vermeire leerde haar partner Laurins Dursin op de set kennen. Hij speelt de overste van een groep redders aan de Belgische kust.

De eerste reeks, voorafgegaan door heel wat promotie, kon echter maar weinig kijkers boeien. De meeste afleveringen werden door enkele tienduizenden mensen bekeken. Ook de kritiek op het programma was niet mals.

Toch, zo beweert Play4, legde 'De Redders' online wel een mooi parcours af. Jonge kijkers vonden op het patform wel hun weg naar de serie. En dus was de keuze snel gemaakt om het tweede seizoen eerst op Goplay te lanceren. 'Niet onbelangrijk voor jongere kijkers, die nu in de drukke blokperiode zitten. Voor hen kan het een welgekomen pauze zijn', zo klinkt het bij de zender.


Bron: hln.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers