Tweede seizoen van 'De Redders' eerst op Goplay

donderdag 2 juni 2022
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2021

Het tweede seizoen van de Play4-reeks 'De Redders' is momenteel al online te bekijken via Goplay.be. Pas later deze zomer zal de serie ook op televisie te zien zijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

'De Redders' was het acteerdebuut van onder meer Julie Vermeire en Joni Ceusters uit 'Kamp Waes'. Vermeire leerde haar partner Laurins Dursin op de set kennen. Hij speelt de overste van een groep redders aan de Belgische kust.

De eerste reeks, voorafgegaan door heel wat promotie, kon echter maar weinig kijkers boeien. De meeste afleveringen werden door enkele tienduizenden mensen bekeken. Ook de kritiek op het programma was niet mals.

Toch, zo beweert Play4, legde 'De Redders' online wel een mooi parcours af. Jonge kijkers vonden op het patform wel hun weg naar de serie. En dus was de keuze snel gemaakt om het tweede seizoen eerst op Goplay te lanceren. 'Niet onbelangrijk voor jongere kijkers, die nu in de drukke blokperiode zitten. Voor hen kan het een welgekomen pauze zijn', zo klinkt het bij de zender.


Bron: hln.be

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Spaanse Dorp: Zarra' (RTL 4)

De slechte sfeer tussen Sabrina en Matthew en Raymond en Bianca blijft Jaap en Jochem dwars zitten. Daarom besluiten ze langs te gaan bij het kunstenaarsstel om te proberen te bemiddelen. Het is een belangrijke dag voor Matthew en Sabrina, want zoon Lenny komt aan op het vliegveld van Valencia.

'Het Spaanse Dorp: Zarra', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers