'Undercover 2' met enkele nieuwe gezichten

zaterdag 8 augustus 2020

Dit najaar zendt En het tweede seizoen uit van de populaire fictiereeks 'Undercover' met in de hoofdrollen onder anderen Tom Waes en Anna Drijver. De serie verwelkomt ook enkele nieuwe gezichten.

'Undercover' is een co-productie van Eén met Netflix. En het is de streamingdienst die bekend maakte dat er enkele nieuwe personages zullen opduiken.


Aan Nederlandse kant is Samina Hanssen nieuw. Zij speelt Sharon. Benieuwd naar wat haar rol precies zal inhouden. En Nederlands bekendste bokser Rico Verhoeven gaat de lijfwacht van Ferry (Frank Lammers) spelen.

Ook enkele bekende Vlaamse acteurs duiken op. Sebastien Dewaele en Wim Willaert, beiden bekend van 'Eigen Kweek', vervoegen de cast. Respectievelijk vertolken ze in 'Undercover 2' JP en Laurent. En ook Ruth Becquart ('Clan', 'Over Water') wordt aan de cast toegevoegd als Nathalie.

'Undercover 2' is dit najaar te zien op Eén en daarna op Netflix.


Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers