'Undercover 2' met enkele nieuwe gezichten

zaterdag 8 augustus 2020

Dit najaar zendt Eén het tweede seizoen uit van de populaire fictiereeks 'Undercover' met in de hoofdrollen onder anderen Tom Waes en Anna Drijver. De serie verwelkomt ook enkele nieuwe gezichten.

'Undercover' is een co-productie van Eén met Netflix. En het is de streamingdienst die bekend maakte dat er enkele nieuwe personages zullen opduiken.


Aan Nederlandse kant is Samina Hanssen nieuw. Zij speelt Sharon. Benieuwd naar wat haar rol precies zal inhouden. En Nederlands bekendste bokser Rico Verhoeven gaat de lijfwacht van Ferry (Frank Lammers) spelen.

Ook enkele bekende Vlaamse acteurs duiken op. Sebastien Dewaele en Wim Willaert, beiden bekend van 'Eigen Kweek', vervoegen de cast. Respectievelijk vertolken ze in 'Undercover 2' JP en Laurent. En ook Ruth Becquart ('Clan', 'Over Water') wordt aan de cast toegevoegd als Nathalie.

'Undercover 2' is dit najaar te zien op Eén en daarna op Netflix.


Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers