Véronique loopt recht in de armen van duivelse Elena in spannende seizoensfinale van 'Familie'

vrijdag 23 juni 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Er hangt onheil in de lucht in 'Familie'. De grote boosdoener is Elena (Ilse Uitterlinden), de moeder van de vermoorde Koen (Sieg De Doncker) die haar pijlen op Véronique (Sandrine André) heeft gericht.

Elena wil wraak voor wat er met haar zoon is gebeurd en lokt Véronique in de seizoensfinale naar de boerderij, waar Jan (Jef De Smedt), Cédric (Yanni Bourguignon) en Yoko (Cyra Gwynth) sleuven voor een stal hebben gegraven. Bij aankomst van Véronique geniet Elena duidelijk van het spelletje dat ze met haar speelt. Véronique treft al snel een eerste onaangename verrassing aan en ziet haar 'nonkel Jan' bewusteloos in een put liggen. Het begin van een echte hel die dreigt uit te breken…



'Familie', spannende seizoensfinale vrijdag 23 juni om 20.00 uur bij VTM.


Lees ook:
Gevaar dreigt voor verschillende personages in de razend spannende seizoensfinale van 'Familie'
Vriendschap tussen Brahim en Jelle stevig op de proef gesteld in 'Familie'-webreeks op VTM GO
Dit zie je deze week in 'Familie'! - FINALEWEEK!!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Wie zijn de bewoners en ondernemers die de Wallen kleur geven? Pim is raamexploitant en checkt de sekswerkers in. Samen met zijn collega Edson doet hij een ronde langs zijn ramen. De uit Afghanistan gevluchte Syar staat als eigenaar van een bruine kroeg iedere avond op zijn eigen bar André Hazes-nummers te zingen. Joey en Rosa wonen in een steeg waar mensen hun fietsen dumpen, drugs gebruiken en zelfs poepen. Kylie werkt in een seksshop op de Wallen en viert haar verjaardag op een fetisjfeest. De 78-jarige Lida struint een paar keer per week haar favoriete buurtje van Amsterdam af, op zoek naar gezelligheid en vertier.

'Bij ons op de Wallen', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers