Véronique loopt recht in de armen van duivelse Elena in spannende seizoensfinale van 'Familie'

vrijdag 23 juni 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Er hangt onheil in de lucht in 'Familie'. De grote boosdoener is Elena (Ilse Uitterlinden), de moeder van de vermoorde Koen (Sieg De Doncker) die haar pijlen op Véronique (Sandrine André) heeft gericht.

Elena wil wraak voor wat er met haar zoon is gebeurd en lokt Véronique in de seizoensfinale naar de boerderij, waar Jan (Jef De Smedt), Cédric (Yanni Bourguignon) en Yoko (Cyra Gwynth) sleuven voor een stal hebben gegraven. Bij aankomst van Véronique geniet Elena duidelijk van het spelletje dat ze met haar speelt. Véronique treft al snel een eerste onaangename verrassing aan en ziet haar 'nonkel Jan' bewusteloos in een put liggen. Het begin van een echte hel die dreigt uit te breken…'Familie', spannende seizoensfinale vrijdag 23 juni om 20.00 uur bij VTM.


Lees ook:
Gevaar dreigt voor verschillende personages in de razend spannende seizoensfinale van 'Familie'
Vriendschap tussen Brahim en Jelle stevig op de proef gesteld in 'Familie'-webreeks op VTM GO
Dit zie je deze week in 'Familie'! - FINALEWEEK!!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Voor het eerst in de 'Ik Vertrek'-geschiedenis volgen we mensen die maar liefst drie keer emigreerden, naar drie verschillende landen. Na een mislukt avontuur in Frankrijk treffen we Laurens en Brigitte in Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt, als het goed is, in Spanje. Hier willen ze retreatprogramma's opzetten voor groepen. Nog voordat de verbouwing is gestart, hebben ze al de eerste boeking binnen. Over vijf weken ontvangen ze twaalf personen en er moet nog héél véél gebeuren. De vraag is of Laurens en Brigitte die uitdaging aan kunnen.

'Ik Vertrek', om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers