Verrassing in 'Familie': Mieke leeft!

zaterdag 23 september 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Waar is Mieke? Wat is er met haar gebeurd? Is ze dood? Die vragen hielden de 'Familie'-kijkers de afgelopen weken bezig. Sinds de seizoensfinale van 'Familie' in juni is Mieke spoorloos verdwenen, na een heftige ruzie met Niko (Jo Hens) en Sam (Tinne Ceuppens).

Wat er nadien gebeurde was één groot mysterie. De kijker zag alleen een plas bloed in een lege brouwerij en Sam en Niko die op de vlucht waren voor de politie. Zij werden verdacht van de moord op Mieke.


Vrijdag werd in 'Familie' al een tipje van de sluier opgelicht en eindigde de week met een grote verrassing: Mieke dook terug op en leeft! De kijkers zagen haar in een huis in de Ardennen anoniem chatten met haar vader Jan (Jef De Smedt), die recent digitaal bevriend geraakte met een zekere Andreia. Andreia blijkt nu zijn eigen dochter Mieke te zijn.

Met haar terugkeer is een deel van het mysterie opgehelderd, maar rijzen ook nieuwe vragen. Want wat heeft er zich die dag precies afgespeeld? Van wie was het bloed in de brouwerij? Komt Niko haar op het spoor? En keert Mieke ooit nog terug naar haar oude leven? De antwoorden volgen de komende weken in 'Familie'.


'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers