Verrassing! Q-dj Vincent Fierens moet mee op pad met 'Security Checkers'

woensdag 9 november 2022
Foto: Qmusic - © DPG Media 2022

'Security Checkers' Gerben en Arno waren woensdag te gast bij 'Vincent Live' in de studio van Qmusic en hadden een leuke verrassing in petto.

De Q-luisteraars krijgen een belangrijke rol in het nieuwe seizoen van 'Security Checkers'. Ze mogen namelijk één van de locaties kiezen waar de boys de security onder de loep zullen nemen. En dat is niet alles, want ook Q-dj Vincent Fierens werd plots verrast door de jongens. 'Je hebt ons bij 'Drop Off' veel pijn gedaan, dus nu pakken wij jou terug. Je moet mee met ons de security gaan checken!', luidde de boodschap. Bij het VTM GO programma 'Drop Off' liet de Q-dj hen een dag eerder dan gepland vertrekken. Deze payback zag Vincent niet aankomen…Van het Vlaams Parlement en de Brugse gevangenis tot het Atomium en het Koninklijk Paleis. De Q-app loopt intussen vol met zotte ideeën van de luisteraars. Waar Arno, Gerben en Vincent uiteindelijk binnensluipen en hoe dat avontuur verloopt, ontdekt de kijker binnenkort in 'Security Checkers' exclusief op VTM GO.

'Security Checkers', elke woensdag een nieuwe aflevering, exclusief op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers