Vier het nieuwe jaar in stijl met de special 'Lizzo: Live in Concert'

zaterdag 31 december 2022
Foto: © Streamz 2022

Nadat haar nummer 1 single 'About Damn Time' werd aangeprezen als de zomerhit, claimt Lizzo nu ook de feestdagen. De intieme documentaire 'Love, Lizzo' van de Grammy- en Emmy-winnende ster zal morgen reeds te zien zijn gevolgd door een indrukwekkende 'Live in Concert'-special op nieuwjaar.

De opnames vonden plaats tijdens twee uitverkochte shows in Los Angeles eerder deze maand, terwijl Lizzo, haar band The Lizzbians and the Little Bigs en haar dansers The Big Grrrls op het podium werden vergezeld door grote vrouwelijke sterren zoals Cardi B, SZA en Missy 'Misdemeanor' Elliott. De gastoptredens staken sociale media in brand, en Lizzo deelde haar dankbaarheid voor hen online.


'Ik ben een fan van Cardi B ... maar net zoveel ik fan ben van haar als artiest, wie ze is als persoon is ongeëvenaard', tweette Lizzo na de show, bij een andere foto waarop ze Elliott knuffelt met 'Op het podium staan met jij is een droom, maar jou kennen is ondoorgrondelijk! Mijn absolute icoon!' Lizzo noemde het duet met SZA 'Sizzo Supremacy', plagend dat het duo 'binnenkort met iets speciaals zou afkomen'. Naast de liefde en wederzijdse aanbidding, waren de berichtjes een voorproefje van wat fans kunnen verwachten van de special.

De documentaire, die vanaf morgen 25 november uitkomt, werd geregisseerd door Doug Pray. Hij toont alle facetten van de identiteit van de entertainer, waarbij ze zich verdiept in haar gezinsleven (Lizzo werd geboren als Melissa Viviane Jefferson), haar opvoeding in Detroit en vervolgens Houston, voordat ze haar muziekdroom in Minneapolis najoeg, hoe ze fluit begon te spelen, haar reis naar body positivity, de ups en downs in haar romantische relaties, en haar activisme: opkomen voor vrouwen, zwarte mensen en andere gekleurde mensen en de LGBTQ+ gemeenschappen.

'Love, Lizzo' is vanaf 25 november 2022 exclusief te zien op Streamz. 'Lizzo: Live in Concert' zal op 1 januari beschikbaar zijn op Streamz. Op 24 februari 2023 speelt de Amerikaanse een concert in het Antwerpse Sportpaleis.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers