Vier samen met SPRING 25 jaar Studio 100 in het Sportpaleis

dinsdag 8 juni 2021

Studio 100 lanceerde vorige week de 25 jaar Studio 100 – KNT editie in Plopsaland, waar 16 plussers het jubileum van Studio 100 kunnen vieren met hun jeugdhelden.

Kort nadat de tickets in verkoop kwamen, is de KNT editie van het 25 jaar Studio 100 festival in Plopsaland uitverkocht. Om tegemoet te komen aan de grote vraag naar tickets, lanceert Studio 100 de Rewind Party in het Sportpaleis.


Gert Verhulst: 'De fans van het eerste uur hebben ons overdonderd met hun vraag naar tickets. We willen graag alles op alles zetten om iedereen de kans te bieden om mee 25 jaar Studio 100 te vieren. Daarom hebben we beslist om een grote Studio 100 Rewind Party in het Sportpaleis te organiseren. Met kleppers als Spring wordt het een ongeziene party.'

Vier tijdens deze nostalgische DJ-party, met optreden van SPRING, het 25 jarig bestaan van Studio 100 en geniet van alle hits uit je jeugdjaren. Rewind mee naar je jeugdjaren en feest met ons mee op zaterdag 4 december!

Update: de eerste Studio 100 Rewind Party op zaterdag 4 december 2021 in het Sportpaleis is helemaal uitverkocht. Studio 100 plant een 2de dag. Tickets bestellen kan via de website van Studio 100.


Lees ook:
Studio 100 wil eigen commerciële radiozender
Studio 100 bestaat 25 jaar!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers