Viktor Verhulst biedt nu al inkijk in gloednieuwe 'Love Island'-villa

vrijdag 28 augustus 2020

In Gran Canaria geldt momenteel Code Oranje, maar VIJF heeft vanaf maandag maar één doel: de villa snel liefdesrood laten kleuren. Maandag gaat namelijk het nieuwe seizoen van 'Love Island' eindelijk van start.

Viktor en Holly Mae nemen je al even mee op rondleiding in de luxueuze villa waar de singles zullen vertoeven.


In deze majestueuze Spaanse villa zullen Lisa, Axel, Mattheüs, Josephine-Charlotte, Giuliano, Raphaëlla, Imen, Mert, Joan en Remco de komende zes weken op zoek gaan naar hun ware liefde.

Een gigantisch zwembad, een fitnessruimte en een indrukwekkende buitenkeuken brengen de Islanders alvast in de juiste sfeer om de liefde te laten zegevieren.

En uiteraard wordt dit jaar ook gezorgd voor gezellige plekjes  waar de Islanders één-op-één met elkaar kunnen praten. Maar, uiteraard, is er weer maar één slaapkamer voor alle Islanders.

Naast een nieuwe villa zullen er nieuwe challenges gespeeld worden en heeft VIJF met 'Love Island: Aftersun' op zaterdag een wekelijkse recap met exclusieve content rondom de Islanders.

En wie weet heeft 'Love Island' dit seizoen nog een grote plottwist in petto...

'Love Island', vanaf maandag 31 augustus elke dag om 20.35 uur op VIJF.

Maak kennis met de islanders van dit seizoen:


DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers