Volg 'De Ronde Van Vlaanderen 2021' op de voet bij Sporza

zaterdag 3 april 2021

Het wordt smullen voor de wielerliefhebber. Een hoogdag: de 105de editie van 'De Ronde Van Vlaanderen'. Opnieuw een unieke editie in 2021, coronaveilig en dus zonder publiek. Bij Sporza volg je het zondag op de eerste rij en veilig vanuit je zetel!

Renners én supporters. Iedereen is klaar voor een zondag wielerplezier. Publiek is opnieuw niet welkom, corona weet je wel... Gelukkig kan je alles volgen bij Sporza.


Vanaf 9.15 uur start de live-uitzending op Eén. Met een voorbeschouwing, interviews, de start en het integraal wedstrijdverslag. Michel Wuyts en José De Cauwer zorgen voor commentaar bij de wedstrijd.  Renaat Schotte volgt alles op de motor en Maarten Vangramberen zorgt voor de interviews.

Bij de vrouwen zorgen Ruben Van Gucht en Ine Beyen voor het commentaar. De presentatie van deze 105de editie is in handen van Karl Vannieuwkerke.

Tijdens de onderbreking voor 'Het Journaal' en 'Het Weer' gaat de uitzending verder op Canvas. Vanaf 13.30 uur krijg je het vervolg op Eén. Ook op de radio kan je 'De Ronde' volgen. Radio 1 start de uitzending vanaf 13.00 uur.

Liveverslag van de 105de editie van 'De Ronde Van Vlaanderen', zondag 4 april 2021 vanaf 9.15 uur op Eén en uiteraard ook via Sporza.be

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers