'Voor de Show' gaat met Milan op bezoek bij de echte Urbanus

zondag 2 september 2012

Milan uit Dendermonde was vrijdagavond veruit de schattigste kandidaat van de eerste auditie-aflevering van 'Belgium's Got Talent' bij VTM.

Hij bracht een heerlijke imitatie van Urbanus. Helaas moest de jury bikkelhard zijn. Er was veel meer ander talent, dus werd Milan naar huis gestuurd.


'Voor De Show' zorgde afgelopen weekend voor de mooiste troostprijs. Samen met zijn ouders mocht kleine Milan op bezoek bij de echte Urbanus in Tollembeek. 'Plots stond Urbanus voor mijn neus', zei de guitige Milan achteraf. 'Ik vind zijn moppen grappig.' Urbain had er duidelijk plezier in: er was thee, de twee Urbanussen zongen samen een liedje en achteraf waren er cadeautjes.

De reportage over de ontmoeting tussen Milan en Urbanus is maandag om 18.15 uur te zien in 'Voor De Show'.

BGT

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers