Vriendengroep komt nog één keer samen in de 'Dertigers Kerstspecial'

maandag 19 december 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

De originele 'Dertigers'-vriendengroep komt een allerlaatste keer samen. Ze trekken naar Fins Lapland om in de sneeuw en tussen de rendieren kerst te vieren.

Caroline, de vriendin van Bart, heeft zich ontpopt tot de reisleidster van de vakantie. Dit tot frustratie van Tinne, zeker omdat de twee erg verschillende ideeën hebben over hoe ze kerst gaan organiseren. Bart probeert vooral te bemiddelen tussen zijn ex-vrouw en zijn nieuwe vriendin. Maar ook tussen dochter Louise en pluszoon Thomas loopt het niet zoals gepland. Het jonge koppeltje heeft ruzie en ook dat dreigt de kerstsfeer te verstoren.


Alex kijkt hard uit naar de reis. Zijn kerstquiz is helemaal klaar en hij wil zo graag ontsnappen aan alle verbouwstress. Want hij en Elias zitten midden in een zware verbouwing die weegt op hun relatie. Ook de groep heeft genoeg van al het geruzie en gezaag over hun huis. Daarom hebben de vrienden beslist dat er niet over de werken mag gepraat worden tijdens de vakantie. Maar of Alex en Elias zich hier aan gaan kunnen houden?

Alex zit ook nog met iets anders in zijn hoofd: Stiekem probeert hij om Saartje en Pieter terug naar elkaar te doen toegroeien. Maar zij zoeken vooral uit hoe ze zich tegenover elkaar moeten gedragen. Zijn ze nu vrienden of speelt er toch nog meer?

'Dertigers Kerstspecial', dinsdag 20 december om 20.55 uur op Eén.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers