Vrouw beledigt Marcel en gasten in 'Villa Vanthilt'

donderdag 26 juli 2012

Het was een vreemd moment, woensdag in 'Villa Vanthilt' op Eén. Vader en zoon Merckx waren net bij Marcel op de sofa komen zitten toen een vrouw uit het niets opdook en de presentator een 'grote onnozelaar' noemde. Ook de gasten moesten het ontgelden.

Marcel Vanthilt bewees woensdagavond nogmaals dat hij een professioneel presentator is. Hij had net Eddy en Axel Merckx ontvangen, toen een vrouw op de set opdook en Marcel een 'groot onnozelaar' noemde. Vader en zoon Merckx waren zichtbaar uit hun lood geslagen. Eens te meer wanneer de vrouw zich tot hen wendde en opwierp: 'En u ook allemaal.'


Vanthilt bleef eerder onverstoord bij de les. Met de woorden 'Leuk, zo gebeurt er eens iets. Dat is live televisie.' ging hij verder. Eddy Merckx moest duidelijk een paar keer slikken bij het incident. Wie de 'setcrasher' was, is vooralsnog niet bekend.

Bron: nieuwsblad.be

villav

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers