VRT maakt datum liveshow MIA's bekend

donderdag 28 september 2023
Foto: © VRT 2023

Op woensdag 24 januari is het zover: de Music Industry Awards (MIA's) 2023 worden dan uitgereikt door VRT en VI.BE - het steunpunt voor artiesten en de muzieksector.

Die avond worden de meest verdienstelijke artiesten van hier bekroond met een MIA, in een geweldige show live vanuit het Sportpaleis in Antwerpen, en ook te volgen via de VRT-kanalen. Het is de eerste keer dat de MIA’s in het Sportpaleis plaatsvinden.


De MIA’s vallen midden in de Week van de Belgische muziek, die van maandag 22 tot en met zondag 28 januari loopt. Tijdens deze week staan in het hele land artiesten van hier centraal.

VRT, VI.BE, RTBF en nog heel wat andere sectorspelers en organisaties zetten die week onze artiesten in de schijnwerpers op allerlei mogelijke manieren. Samen goed voor een klinkende liefdesverklaring aan muziek van bij ons. Volg het in die week op VRT.be en weekvandebelgischemuziek.be.

Na de straffe muziekzomer bij VRT, met onder andere 'Zomerhit', de verslaggeving van tientallen festivals, Radio2 Benebene en MNM Start to DJ zet VRT zo ook deze winter de schijnwerpers op het straffe muzikale talent van hier.

De ticketverkoop start begin november, daarover later meer.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers