VTM kleurt vanaf vandaag je dag én ook letterlijk het straatbeeld - VIDEO

maandag 31 augustus 2020

De gloednieuwe zenders VTM 2, VTM 3 en VTM 4 zijn vandaag, maandag 31 augustus, uit de startblokken geschoten en zijn samen met familiezender VTM klaar voor een kleurrijk najaar. De iconische baseline 'VTM kleurt je dag' is vanaf vandaag ook terug van weggeweest.

Met maar liefst 19 nieuwe Vlaamse lokale programma’s, topfilms, series en classics bieden de zenders voor elk wat wils. VTM blijft staan voor familie-entertainment en belooft dit najaar zowel verrassende nieuwigheden, must see-tv als beproefde successen en straffe factual. Bij VTM 2 zit je goed voor pittige reality en Vlaamse programma’s met een spreekwoordelijke dosis ‘peper’. Bij VTM 3 is er elke dag een topfilm en VTM 4 staat voor de beste actie en classics. En natuurlijk is dit alles ook beschikbaar op VTM GO.



 

VTM kleurt vanaf vandaag letterlijk het straatbeeld
VTM kleurt vanaf vandaag opnieuw je dag én ook letterlijk het straatbeeld. Zo zijn VTM, VTM 2, VTM 3 en VTM 4 voortaan ook te zien op de bus, aan de ingang van de bioscoop of langs de baan tijdens een autorit op weg naar huis. De branding van de VTM-merken is in handen van GEDEON en At The Table vertaalde deze nieuwe look & feel naar een kleurrijke outdoor campagne.


Lees ook:
Ontdek alle programma's van VTM 2!
14 nieuwe programma's dit najaar bij VTM
Maak kennis met de nieuwe VTM-programma's
5 Vlaamse programma's zorgen voor pittige reality bij VTM 2
Persbericht DPG Media - VTM
http://www.VTM.be
Meer artikels over VTM

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers