VTM-programma 'Sergio Over de Grens' op Netflix

vrijdag 10 juni 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Vanaf zaterdag is de VTM-reeks 'Sergio over de Grens' wereldwijd te bekijken op Netflix. Het is daarmee de eerste non-fictieserie uit Vlaanderen die op de streamingdienst te bekijken is. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

'Een eer. Het was niet altijd evident om de reeks te maken tijdens een wereldwijde pandemie, maar we hebben er aan gewerkt met dezelfde passie die Sergio heeft voor gastronomie', aldus Manu Vanderjeugd van productiehuis Geronimo in Het Laatste Nieuws.


In 'Sergio Over de Grens' trok chef-kok Sergio Herman met enkele bekende gasten naar het buitenland om er te genieten van het landschap, een goed gesprek én natuurlijk lekker eten. Enkele van de gasten waren onder meer Kürt Rogiers, Ella Leyers, Regi, actrice Anna Drijver en Jeroen Meus.

In de serie zat ook een aflevering met Marco Borsato, maar door de beschuldigingen aan het adres van de zanger, werd deze uitzending geschrapt. Ook op Netflix zal deze aflevering niet beschikbaar zijn. In Nederland zal de serie trouwens als 'Sergio & Gasten' worden aangeboden.

VTM heeft nog niet beslist of het een tweede seizoen zal bestellen.

Bron: hln.be

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers