VTM-serie 'Clan' vanaf vrijdag op Britse zender

donderdag 14 juli 2016

De succesvolle Vlaamse serie 'Clan' steekt vrijdag het kanaal over onder de naam 'The Out-laws'. De gerenommeerde televisiereeks van Belgisch productiehuis Caviar is vanaf 15 juli te zien op More4, de zusterzender van Channel 4 in het Verenigd Koninkrijk.

De serie 'Clan', gecreëerd door Malin-Sarah Gozin en geregisseerd door Kaat Beels en Nathalie Basteyns, verscheen in 2012 voor het eerst op VTM en hield meteen heel Vlaanderen in de ban. Dit was de fictiereeks die je moést gezien hebben. Geen wonder, met een ijzersterke cast met onder andere Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg, Maaike Neuville, Kristine Van Pellicom, Ruth Becquart en Dirk Roofthooft.


Werkelijk iedereen was gebeten door deze spannende en tegelijk komische reeks over vijf zussen die hun onhebbelijke schoonbroer Jean-Claude proberen te vermoorden. Het succes verspreidde zich al snel naar het buitenland. De serie werd getoond in Nederland en Duitsland en Caviar LA ontwikkelt een remake in de VS.

Vanaf vrijdag speelt 'Clan' onder de passende naam 'The Out-laws' op More4, de zusterzender van Channel4. De More4 kijker houdt van gesofisticeerde en uiterst spannende, buitenlandse drama's. Een belofte die 'Clan' ongetwijfeld zal vervullen. De eerste twee episodes worden in één stuk vertoond om de kijker helemaal in het 'Clan'-verhaal onder te dompelen. In tegenstelling tot de Duitse versie wordt de serie in het VK niet gedubd!

Het verhaal van 'Clan'
Het leven van de zussen Goethals. Sinds de vroege dood van hun ouders waren ze op elkaar aangewezen en vormden ze een hechte clan. Het leven lijkt zijn gewone gang te gaan tot wanneer de vijfde zus trouwt met Jean-Claude. Van alle schoonbroers op deze aardbol is Jean-Claude toch één van de meest verschrikkelijke personen om aan je familietafel te hebben. Zijn bijnaam is dan ook niet voor niets 'De Kloot'.

De vier zussen beramen een ingenieus plan om hun schoonbroer uit de weg te ruimen. Echter, draaien de pogingen die de zussen ondernemen niet altijd even goed uit. Met elke mislukte poging stijgt de kans dat ze betrapt worden.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

Marieke en Gert hebben een vooroorlogse boerderij in Zeeland verbouwd tot een hedendaags onderkomen met een aantal B&B-kamers. Daarna ontvangen Silvia en Walther de gasten in hun pittoreske dorpje. Zij hebben twee bijzondere kamers waar een hoop te zien valt. Als laatste mogen Ageeth en John de gasten hun bed and breakfast laten zien aan de Loosdrechtse Plassen.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers