Wanneer start het nieuwe 'Familie'-seizoen?

woensdag 17 augustus 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Fans kunnen stilaan beginnen aftellen. Het zal nu niet lang meer duren eer VTM nieuwe afleveringen van 'Familie' gaat uitzenden. Volgens onze gegevens is de start van het nieuwe seizoen zelfs héél dicht bij? Vanaf wanneer kan je weer op de koffie bij de Van den Bossches? Je leest het hier!

Op zaterdag 27 augustus kan je bij VTM terecht voor de herhaling van de seizoensfinale die eind juni werd uitgezonden. Niet meer helemaal mee? Meer over die finale vind je hier. En op zondag 28 augustus kan je dan nog eens kijken naar alle afleveringen van de VTM GO-reeks 'Raven en Louise in het Nauw'.


Als we dan de logica doortrekken, dan kan je ervan uit gaan dat het nieuwe seizoen van 'Familie' begint op maandag 29 augustus. Zeer binnenkort kom je bij TVvisie meer te weten over het nieuwe seizoen en de gebeurtenissen in de eerste nieuwe afleveringen.


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW
Raven en Louise beleven nachtmerrie in nieuwe webserie op VTM GO
Seizoensfinale van 'Familie' kent dramatische afloop - SPOILERS!
Dan start het nieuwe seizoen van 'Thuis'!

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers