Wie wordt de nieuwe ster van Regi? Dit zijn de finalisten!

vrijdag 21 oktober 2022
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2022

Na een bikkelharde afvalrace boordevol onverwachte proeven zijn de finalisten van de Regi Academy bekend. Van de 24 kandidaten palmden Hanne (16, Stabroek), Melanie (18, Mechelen) en Arno (22, Hasselt) Regi volledig in met hun zang- en podiumkunsten.

Lars (16, Oostkamp) moest de 'Regi Academy' op de valreep verlaten. Maar wie van de drie finalisten zingt zich in een uitverkocht Sportpaleis naar de overwinning en wordt dé ster van Regi's nieuwe hitsingle? Dat ontdekt Vlaanderen op zaterdag 22 oktober om 22.05 uur live bij VTM 2.


Lars moest op de valreep de 'Regi Academy' verlaten:


Voor de ogen van meer dan 20.000 toeschouwers én de VTM 2-kijkers wordt het voor Hanne, Melanie en Arno op zaterdag 22 oktober alles of niets: in een sing-off tijdens Regi’s concert 'Zwaartekracht' krijgen ze de allerlaatste kans om Regi van zijn sokken te blazen en een plek in de Regi Family te veroveren. Wie erin slaagt de grootste concertzaal van ons land in vuur en vlam te zetten wordt door Regi uitgeroepen tot dé nieuwe ster van zijn volgende hitsingle. Die ster mag meteen schitteren, want de winnaar van 'Regi Academy' stelt Regi's nieuwe hit 'Als Ik Mezelf Verlies' die avond live in het Sportpaleis voor.

De zenuwslopende finale van 'Regi Academy' is vanaf 22.05 00 uur live bij VTM 2 te volgen. Vliegende reporter Vincent Fierens neemt de kijker mee backstage en meet daar de koorts bij de finalisten op.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers